vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNILuis Gabriel lansează “Amnezie”, un nou stil muzical care i-a ieșit de...

Luis Gabriel lansează “Amnezie”, un nou stil muzical care i-a ieșit de minune!

Luis Gabriel Amnezie
Luis Gabriel Amnezie

“Frige sângele latin.. vino cu mine, uită de ei”, își îndeamnă Luis Gabriel iubita din noul său videoclip la piesa “Amnezie”. Cunoscutul artist care a făcut furori cu “Toate diamantele” și-a făcut un obicei din a scoate piesă după piesă. Nici nu a lansat bine ”-15 Grade” și „Florile Mele (Răspuns)”, căci acum a trecut la “Amnezie”, melodie pe care o lansează în colaborare cu Diamond Records.

Luis Gabriel nu și-a schimbat stilul muzical care l-a consacrat dar a încercat acum și altceva iar vocea lui se pliază cu succes și în altă zonă mai comercială. “Amnezie” este o piesă de dragoste numai bună de dedicat celor care simt fiorul dragostei și își doresc să fie cât mai aproape de femeia iubită.

“Sufăr iar de amnezie / Am uitat până și cum mă cheamă / Nu mai știu nici de unde vin / Când te văd cum dansezi / Tot la tine privesc / Că nu pot să mă abțin…”

Cea mai nouă piesă a lui Luis Gabriel, ”Amnezie” este compusă de Mihai Mititescu, ex LaLa Band și actor în serialele ”Pariu cu viața” și ”Lia, soția soțului meu”, dar și de Cosmin Dobrescu. ”Este prima oară când am lucrat cu Luis Gabriel, însă nu a fost prima oară când am lucrat cu Mihai. Eu cu Mititescu am mai lucrat la mai multe piese, de câteva luni mi-am făcut studioul meu de înregistrări, iar el este unul dintre colaboratorii mei permanenți, Mihai este aproape în fiecare zi la studio și facem multă muzică împreună”, a povestit Cosmin Dobrescu. De producție și mix master s-a ocupat Enri Demi.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.