Luis Gabriel oferă un nou mărțișor muzical: “-15 Grade”

Luis Gabriel -15 Grade
Luis Gabriel -15 Grade

În așteptarea primăverii și căldurii de afară Luis Gabriel și echipa câștigătoare formată din Balkanika Record și Any1&ParkPlaceProduction lansează o nouă piesă de dragoste ce promite să urce în topuri și să cucerească alte milioane de fani.

Săptămâna și hitul semnat de Balkanika Record. Luis Gabriel, echipa sa de compozitori și Any1& ParkPlaceProduction formată din Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) au lansat o nouă piesă însoțită de un videoclip pe măsură, ”-15 Grade”. Noul single însoțit de videoclip cu care Luis Gabriel vrea să cucerească și restul fanelor ale căror inimi nu s-au topit încă.

“Este o piesă în care credem toți, ar putea fi unul din hiturile acestui început de primăvară, după o serie de melodii de dragoste Any1&ParkPlaceProduction, împreună cu Luis Gabriel, își propun să aducă energie fanilor. Este un mesaj de la toți îndrăgostiții pentru iubitele sau soțiile lor ” chiar și la -15 grade, tot e cald în brațele tale”, că tot e luna iubirii”, ne-a mărturisit Ovidiu Junghiatu (Park Place), cel care împreună cu Andy Robert (Any1) s-a ocupat de muzică și textul pentru ”15 Grade”. Un mărțișor muzical pe măsură căci Luis Gabriel împreună cu colegii săi realizează cele mai frumoase piese.

 

Citeste si despre:

DUMI A Lansat Piesa "5 Dimineața"
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”
Luis Gabriel, fascinat de “Dulceața buzelor”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here