Luis Gabriel și Haziran lansează videoclipul piesei „Împotriva Tuturor”

Luis Gabriel și Haziran - Impotriva tuturor
Luis Gabriel și Haziran – Impotriva tuturor

Îndrăgitul artist Luis Gabriel, alături de frumoasa lui soție, Haziran, lansează o piesă care reprezintă tot ceea ce vor face ei în perioada următoare și este parte din viața lor, alături de Balkanika Records, “Împotriva Tuturor”.

Muzica pentru noua piesă lansată de Luis Gabriel a fost realizată de Midas MNL, alături de Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), responsabil cu videoclipul fiind regizorul Claudiu Stan. Astfel, Balkanika Records și Diamond Records și-au dat mâna pentru o nouă colaborare de succes! “Împotriva Tuturor” (În Numele Iubirii OST) este o nouă colaborare muzicală cu iubita mea soție, Haziran. Împreună pregătim noi surprize pentru cei care ne iubesc, pentru fanii noștri. Pregătim un film, despre care vă voi da mai multe detalii la momentul respectiv, dar, mai ales, concertul “În numele Iubirii”, de pe data de 8 septembrie, de la Arenele Romane, unde trebuie neapărat să veniți! Va fi o premieră și veți avea parte de cel mai important eveniment balcanic din acest an. Avem atunci mulți invitați, Orchestra Diamantelor alături, și, ca invitate, unele dintre cele mai importante artiste din balcani. Stați cu ochii pe noi! Vă mulțumim pentru susținere!”, ne-a mărturisit interpretul celebrei melodii “Toate Diamantele”, Luis Gabriel.

Biletele pentru concertul Luis Gabriel și Haziran, „În numele Iubirii”, organizat pe data de 8 septembrie la Arenele Romane, se pot găsi aici

Luis Gabriel & Haziran – Impotriva Tuturor (In Numele Iubirii OST) (versuri)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here