Maia şi Adda au lansat videoclipul melodiei „Vreau să zbor“

Maia Malancus a cucerit publicul cu vocea ei senzaţională, ​charisma​ şi atitudinea de star rock. Marea câştigatoare a primului sezon VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR colaborează cu Adda pentru primul ei single, “Vreau să zbor”, piesă compusă alături de Marius Moga, antrenorul ei de la emisiunea concurs.

Maia si Adda“În sticluţele mici se ţin esenţele tari / Moga mi-a zis: ‘Esti gata, Maia, cât de sus poţi să sari?’” este versul c​are​ o defineşte pe tânără artistă, care a demonstrat încă de la vârsta de 9 ani că are pachetul complet al unui artist mare.​

“Sunt foarte fericită că am lansat prima mea piesă! Le mulţumesc lui Marius Moga, lui Marius Mirică, Loredanei Cavasdan, lui Robert Toma, Addei, pentru că a acceptat să cânte împreună cu mine piesa şi întregii echipe care a lucrat la proiectul acesta! Marius Moga m-a susţinut atât în timpul show-ului Vocea României Junior, cât şi după şi vreau să îi mulţumesc în mod special pentru că e alături de mine. Îmi place foarte mult piesa “Vreau să zbor”, sper să vă placă şi vouă, pentru că transmite un mesaj frumos: toate visele pot fi îndeplinite”, mărturiseşte emoţionată Maia.

“Maia are carismă şi foarte multă energie, pe lângă talent şi mă bucur să fac parte din călătoria ei frumoasă în muzică. Când am compus “Vreau să zbor”, împreună cu echipa, ne-am întors în timp, la vremurile în care eram mici copii cu visuri mari. Este o piesă în care mă regăsesc şi sper că se vor regăsi toţi oamenii şi că o vor susţine pe micuţa Maia”, declară MARIUS MOGA.

MAIA porneşte într-o călătorie plină de emoţie, entuziasm, bucurie, iar alături de ea o are pe ADDA, care completează perfect mesajul motivaţional şi o susţine pe tânăra artistă.

“Sunt îndrăgostită iremediabil de Maia. O ador. E un munte de talent şi de energie şi mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single. Îi doresc un drum frumos şi spectaculos în muzică”, declară ADDA.

​Piesa este compusă de Marius Moga, Marius Mirică, Loredana Cavsdan, Robert Toma, şi Adda,​ este produsă în studiourile Demoga Music şi Narcotic Creation, iar v​ideoclipul piesei “Vreau să zbor” este regizat de către Silviu Mindroc şi a fost filmat în apropierea Bucureştiului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here