Mandinga a lansat videoclipul melodiei „Provocador“

Cei de la Mandinga te provoacă să asculți cel mai nou single al lor! Una dintre cele mai exotice trupe din țară a lansat „Provocador”, o piesă senzuală, cu ritmuri latino și un videoclip incitant, filmat pe străzile Cubei.

Mandinga - Provocator

„’Provocador’ este a doua piesă la care am filmat videoclipul în Cuba și ne bucurăm foarte tare că am putut să profităm de acel paradis. Piesa e diferită, e mult mai exotică și aduce exact vibe-ul latino. ‘Provocador’ este despre tentație, flirt și jocul dintre 2 persoane”, declară Barbara Isasi, solista trupei.

Și pentru că mereu se distrează împreună în orice moment, cei de la Mandinga au reușit să se relaxeze în Cuba. „Ca de obicei, să lucrez cu băieții din trupă e super funny! Ne-am înțeles foarte bine și deși eu nu am putut să stau mai mult de trei zile în Cuba, mă bucură mult că a ieșit un proiect foarte frumos. Mulțumim lui Alex Volintiru, regizorul videoclipului, pentru că a înțeles perfect ce vrem să transmitem cu ‘Provocador’, dar și Arrianei Moon, pentru styling. Mulțumim mult Cat Music pentru susținerea constantă și Nomad Music pentru piesă, care ne-a plăcut din prima”, adaugă Barbara.

În urmă cu trei luni, Mandinga a lansat „Soy de Cuba”, cea de-a patra piesă pe care trupa o cântă alături de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasă artistă, tânăra talentată care în 2013 a participat la „Vocea Spaniei”, în 2016 la „Vocea României”, iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”. Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum „Arquitectura”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.