sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMandinga a lansat videoclipul piesei „La vita e bella“

Mandinga a lansat videoclipul piesei „La vita e bella“

Au trecut şase ani de la lansarea ultimei piese în limba română, aşa că Mandinga revine cu un super single, „La vita e bella“, o coproducţie Cat Music, HaHaHa Production şi Happiness Production.

mandinga la vita e bella

Muzica şi versurile poartă amprenta Smiley şi Şerban Cazan, cei doi afirmând că, după cum spunea o celebră piesă, „tot ce facem noi se numeşte hit“.

„Ne doream o piesă în limba română, aşa că suntem foarte încântaţi de lansarea acestui single. E o piesă tonică, cu un vibe foarte bun, un ritm care te ridica de pe scaun, un mesaj pozitiv. Ne place foarte tare. Viaţa e frumoasă, trebuie să învăţăm să trăim în prezent şi să ne bucurăm de fiecare clipă“, a spus Elena Ionescu, solista Mandinga.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.