Manuel Riva şi Alexandra Stan au lansat videoclipul melodiei „Miami”

Manuel Riva, DJ-ul și producătorul de muzică electronică pe care trebuie să-l cunoști după hit-ul „Mhm Mhm” cu care a și urcat în Billboard Top 20 lansează un nou single în colaborare cu Alexandra Stan, „Miami”.

Manuel Riva feat. Alexandra Stan - Miami

Deşi este în industria muzicală de foarte mulţi ani, făcând parte din proiecte de succes, Manuel Riva a început acest proiect în urmă cu doi ani, timp în care a lansat peste 14 piese şi peste 14 remixuri. Desemnat la cea mai importantă gală de premiere a industriei muzicale româneşti ca fiind Cel Mai Bun DJ Român, Manuel Riva a revoluţionat piaţa muzicală autohtonă şi a atins performanţe greu de imaginat.

Videoclipul piesei “Miami” filmat anul trecut în SUA, prezintă noua imagine a artistului şi completează vizual statementul muzical. Piesa vorbeşte despre exprimare liberă fără bariere lingvistice sau etnice şi inspiră la o revoluţie făcută prin dragoste după cum declară chiar ei: “Piesa Miami vorbeşte despre un vibe pe care îl ai în momentul în care te gândeşti la acest oraş. Este despre eliberare şi despre exprimare fără bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred că oamenii pur şi simplu sunt/există, iar etichetele nu fac nimic altceva decât să ne limiteze. În general, îmi place să trăiesc acum, construiesc acum, piesă cu piesă. Nu vreau să mă proiectez pe mine, muzica mea sau proiectul meu într-un moment în viitor, pentru că ar însemna să nu mă mai bucur de lucrurile care se intamplă acum!”.

Manuel Riva este construit ca fiind un alter ego al DJ-ului. Mai mult, „este un proiect despre o revoluţie muzicală făcută cu dragoste. Piesele mele sunt despre introspecţii sau despre poveşti pe care le-am văzut sau le-am trăit”. Dar, pe langă „un statement muzical, Manuel Riva este şi un fashion statement făcut să inspire. Acesta foloseşte o mască ca mod de a protesta împotriva etichetelor, care te obligă să te încadrezi într-un segment”.

Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă şi s-a bucurat de o ascensiune neasteptată. Succesul internaţional a venit o dată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar şi pe primul loc în căutările Shazam în ţări precum: România, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia şi Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV-EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse în podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz sau Max Vangheli.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here