Manuel Riva şi Misha Miller au lansat videoclipul melodiei „Sacred touch“

Manuel Riva, DJ-ul român care are în palmares piese incluse în seturile artiştilor de renume precum Tiesto, Ummet Ozcan sau Cosmic Gate, lansează noul său single, „Sacred touch“. Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din următorul album al artistului, material ce va fi lansat în toamna acestui an.

Manuel Riva“Pe Misha Miller am cunoscut-o în tabăra de creaţie TIMC, iar în momentul în care am început să lucrăm împreună, am înţeles imediat că ea este cea mai potrivită pentru ‘Sacred Touch’. O voce fenomenală cu care este o adevărată plăcere să lucrezi”, a spus Manuel Riva.

Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continuă povestea incepută anterior, în care acelaşi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol în Paris, după anterioarele Veneţia şi Londra.

Sacred Touch nu vine doar în varianta Radio Edit, ci alături de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound şi Paul Damixie.

Noul track e vesel, jucăus-exact ca un flirt, asezonat cu un vocal ce reuşeşte să nu părăsească mintea la scurt timp după ce a fost auzit.

“Să lucrez cu Manuel Riva a fost o experienţă incredibilă, este un profesionist şi o persoană extraordinară. Piesa mi-a plăcut de la primele beat-uri, iar când am auzit linia melodică am simţit-o într-un mod special, o proiecţie a trăirilor mele în acel moment, creionate în sunet şi versuri”, a spus Misha Miller.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here