Mara a lansat videoclipul melodiei „Ma’ Bike“

Carismatica artistă Mara, reprezentantă de seamă a scenei româneşti de electojazz, a lansat o piesă şi un clip nou: Ma’Bike.

SupermaraÎn videoclip, Mara ne demonstrează că fiecare dintre noi poate deveni un supererou atâta timp cât suntem animaţi de ceea ce ne face fericiţi.

Clipul are parte şi de o “rupere de ritm” din punct de vedere vizual, în momentul în care, la refren, o putem vedea pe Mara într-o versiune ruptă din desenele animate. Conceptul piesei şi al clipului aparţine celor de la Kult Production şi marchează astfel prima colaborare cu casa de discuri Roton.

“Cred că în fiecare dintre noi există un supererou, doar că nu e tocmai uşor să-l scoţi la iveală. După ceva vreme de căutare interioară, mi-am descoperit şi eu avatarul: SuperMara. Avatarul meu foloseşte superputerea iubirii absolute pentru a te ajută să te transformi în propriul supererou, însă, superputerea se activează numai atunci când SuperMara e fericită. Iar cum mersul pe bicicletă o face întotdeauna fericită, SuperMara pleacă cu bicicleta în misiune, iar magia se întâmplă pur şi simplu…”, a spus Mara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here