Mara Georgescu revine in atentia fanilor. Iata cu ce:

Mara Georgescu
Mara Georgescu

In peisajul monden şi în showbizzul românesc ştim că imaginea contează foarte mult dar şi asocierea de imagine cu alte persoane publice. Recent, o nouă ştire de senzaţie a venit în atenţia cititorilor de mondenităţi: Mario Mutu se iubeşte cu o brunetă superbă.

Ei bine, bruneta are o identitate artistică deja conturată şi există în peisajul muzical românesc dinainte de a-l cunoaşte pe Mario Mutu. Aceasta se numeşte Mara Georgescu are I8 ani şi a reuşit să evolueze rapid şi să lucreze cu mari producători muzicali. În prezent, Mara se bucură de aprecierea lui Costi Ioniţă, care se implică cu tot sufletul în producţia şi promovarea pieselor acesteia, precum şi în construirea ei ca artist.

Pe lângă voce, solista vine la pachet cu atuul unei imagini internationala, ca afară, un look pe cât de natural şi nefabricat, pe atât de occidental. Adolescenta postează des pe Instagram si pe TikTok, are idei inedite şi se distrează aşa cum fac toţi tinerii de-o seamă cu ea. Aşa au apărut şi imaginile cu cei doi îndrăgostiţi, dintr-o joacă adolescentină.

Este clar că domnişoara va atrage mulţi urmăritori pe contul ei de Insta (https://www.instagram.com/iammarra444/) şi TikTok (https://www.tiktok.com/@iammarra444) fotografiile şi filmuleţele postate au impact foarte mare, asta va nu doar un prilej bun pentru un articol de cancan, dar şi o reală pârghie de promovare pentru un produs artistic valoros. Cea mai recentă producţie semnată Costi Ioniţă şi interpretată de Mara, poate fi urmărită aici.

Tanara a debutat in muzica inainte de pandemie si a lansat mai multe piese si colaborari muzicale. De exemplu impreuna cu, Faydee, DJ Hara a lansat melodia „Luna”, si a mai avut si alte piese precum „„Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi si Ajay Stevens.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here