Mara Georgescu şi DJ Harra au lansat piesa si videoclipul “Luna”

mara georgescu
mara georgescu
Mara Georgescu este hotarȃta sa traverseze rapid hotarele noastre şi sa penetreze teritorii noi muzicale internaţionale. De la “Gin, gin”, piesa sa de debut, cu care a facut foarte buna impresie, în cȃţiva paşi, a ajuns sa abordeze stilul moombahton-reggaeton, odata cu interpretarea piesei “Luna”.
Colaborarea cu DJ Harra a pornit propriu-zis datorit acestui single. Fiind în trecere pe la studio, Mara a ascultat piesa care se auzea din “laboratorul” de producţie, anumite parţi fiind puse în bucla pe repeat, şi a spus ca îşi doreşte piesa. DJ Harra lucra deja la ea de ceva timp şi s-a hotarȃt sa primeasca ideea de a face feat. cu Mara.
“Luna” este o producţie Lanoy Records, aceeaşi echipa cu care Mara Georgescu a debutat. Melodia beneficiaza de un videoclip colorat, în trend cu producţiile de gen de pe piaţa internaţionala. Pigmentarea videoclipului în tonuri candy te trimit într-o poveste sweet, adolescentina, o combinaţie de real-virtual pe care cel mai bine o pot înţelege teenagerii.
dj harra
dj harra
DJ Harra este “sirena” care apare în mijlocul petrecerii, între petrecareţii de la party. Aceasta îşi pune fizicul în evidenţa, aşa cum ştie mai bine, fiind DJ-ul cool, sufletul petrecerii, de data aceasta, cu o atitudine un pic girlish, în ton cu cei din jurul sau.
Alaturi de interprete, în video, îi regasim pe dansatorii de la “R-trival team”, coordonaţi de Feraru Razvan George.
Mara este încrezatoare în noul proiect şi declara: “Sunt fericita ca am lȃnga mine oameni veseli, deschişi, entuziaşti, ne sincronizam bine, învaţam împreuna lucruri noi, este o echipa cu care sunt convinsa ca voi avea o evoluţie buna“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here