Maria Cușnir se lansează cu piesa “Vreau să Crezi”

mariacusnir
mariacusnir

La mijloc de sezon estival lumea muzicală din Republica Moldova mai cunoaște o domniță talentată, care se lansează cu o melodie dedicată celor dragi, plecați peste hotare. Este vorba de Maria Cușnir, originară din localitatea Echimăuți, raionul Rezina, cea care la 14 ani este însetată de nou și de a cunoaște cât mai multe lucruri utile pentru viitorul ei.

Melodia “Vreau să Crezi” este produsă de către interpretul și producătorul EL Radu și colegul său din Spania, “The Master Of The Sound” și are un sunet foarte modern.

cusnir maria
cusnir maria

EL Radu, cel care a compus și textul a afirmat: “Toate au un început, iar Maria este exemplul de timiditate și modestie firească, iar asta îi va servi drept atu în ascendența profesională, mai ales muzicală. A fost un pic altel, de data aceasta, or tematica piesei nu este despre Dragoste, deci, a trebuit să pun mintea și inspirația să iasă din zona de confort. Sunt fericit că ne-a reușit.”

Maria mai spune că are emoții aparte când interpretează această piesă, din motiv că mama ei este plecată peste hotare, dar știe că la un moment dat se va întoarce acasă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here