Maria Nicole a lansat un nou videoclip la piesa “Anotimpuri”

maria nicolle - anotimpuri
maria nicole – anotimpuri

Pe Maria Nicole o știu nu numai adolescenții care s-au uitat la serialul “Fructul oprit” unde a interpretat-o pe Mara Caragea, ci toată lumea care a urmărit povestea de la Antena 1. Micuța a crescut între timp, a devenit o domnișoară simpatică și are o mulțime de activități. Continuă să cânte, iar acum a lansat un videoclip la piesa “Anotimpuri”, pe muzică și versurile lui Cristian Bageac, de conceptul căruia s-a ocupat chiar micuța artistă. Este un videoclip făcut în familie căci în videoclip apare și surioara solistei de 3 anișori, Isabel Rose-Marie. De regie s-a ocupat Nae Florin, tatăl Mariei Nicole iar de vestimentația ei s-a ocupat mama ei Alina Nae, am aflat chiar de la tatăl fetiței.

maria nicolle si sora ei
maria nicole si sora ei

“În piesă este vorba despre viața cu bune și rele, iar cel mai important este că noi rămânem la fel cu inima și sufletul de copil care nu se schimbă și se schimbă doar anontimpul. Pe scurt se schimbă anotimpul dar ea rămâne la fel de pozitivă și bună la suflet cu tot ce o înconjoară. Este o melodie cu un mesaj pozitiv ce ne îndeamnă pe toți să nu ne schimbăm pe parcursul vieții indiferent de greutăți și de cât de dezamăgiți putem fi”, ne-a mai povestit tatăl solistei.

Maria Nicole face parte din acei copiii fenomen, talentați și deștepți, care cânta, joacă în filme, apare în videoclipuri și pun voci pentru diverse reclame sau dublează personaje de film. La nici 10 ani micuța face dublaje și este voice over pentru posturi ca Netflix, HBO, Nickelodeon, Disney și colaborează la producții cinematografice. Și toate acestea în paralel cu cursuri de canto, pian și mai face și vloguri pe youtube.

Până acum a lansat mai multe videoclipuri printre care amintim piesele “Mii de culori”, “Mama”, “Orașul faptelor bune”, “Above the stars”, “Feeling ok” sau “De Crăciun” și-a dezvoltat aptitudinile artistice la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde a beneficiat de bursă, iar timp de un an a studiat actoria. În 2010 la doar 6 luni, a pozat pe coperta unei reviste fiind foarte apreciată. În vara anului 2014, Nicole Cherry, care tocmai ieșea dintr-o emisiune de pe plaja de la Mamaia a fost plăcut impresionată de Maria Nicole care a întrebat-o dacă ii poate cânta o melodie?

mara nicole in fructul oprit
mara nicole in fructul oprit

I-a cântat “Asta e vara mea” iar lui Nicole i-a plăcut foarte mult și a postat filmarea pe Facebook scriind în dreptul ei “Cea mai dulce fetiță ” adunând sute de comment-uri și mii de Like- uri. Puștoaica a câștigat o mulțime de premii la concursuri muzicale în tot acești ani, printre care premiul I la Festivalul Mangalia în 2015 sau “Concursul Național Allegria”. Mariei i se mai spune “mica Delia” după ce o postare a devenit virală. Fetița a fost înregistrată în timp ce cânta melodia “Cine m-a făcut om mare” și atât de tare i-a plăcut Deliei interpretarea micuței, încât a publicat filmul pe Facebook-ul ei unde a făcut peste 1milion de vizualizări, în mai puțin de 8 ore.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here