Maria Peia – un debut fresh pe scena muzicala autohtona

La doar 15 ani, tanara artista Maria Peia se lanseaza in muzica, prezentant primul ei single & videoclip – “Nori de scrum”

Demonstrand pasiune pentru muzica de la o varsta frageda, Maria Peia, o domnisoara in varsta de doar 15 ani face primii pasi pe scena muzicala autohtona, lansand primul single – “Nori de scrum”. Piesa este compusă de Magic Juice și Iuliana Pușchilă (Vocea României), versurile fiind scrise chiar de Maria împreună cu Iuliana Pușchila.

Pentru ca pachetul sa fie complet, piesa beneficiază și de un videoclip, acesta fiind realizat de catre Dragoș Constantin și Iulian Tănăsescu.

“Deși actoria se află în prim-plan pentru mine, încă din copilărie îmi plăcea foarte mult să cânt și de aceea mi-am dorit să lansez prima mea piesă. “Nori de scrum” vorbește despre primii fiori ai dragostei, cei din adolescență, acea iubire pură și nevinovată. Am lucrat foarte bine cu Iuliana, scriind textul împreună și m-am înțeles de minune și cu Magic Juice, el înțelegând exact ce îmi doream eu de la primul meu single”, a declarat tânăra artistă.

La momentul redactarii acestui material, la nici o zi de la lansarea pe youtube, videoclipul piesei “Nori de scrum” a strans peste 80 de mii de vizualizari. Avand in vedere ca Maria Peia nu este momentan reprezentata de nicio casa de discuri sau alta entitate specializata in promovarea artistilor, volumul de vizualizari adunat de videoclip intr-un interval atat de scurt este unul demn de mentionat si care face cinste.

Conform declaratiilor sale, Maria Peia nu se oprește aici, urmând să lanseze mai multe piese în acest an, plănuind inclusiv un single în limba engleză. Toate piesele for fi prezentate pe canalul oficial de youtube.

#MariaPeia #NoriDeScrum

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here