Maria Simion a lansat, alături de Cosy, videoclipul piesei „Înger“

Maria Simion își face debutul cu piesa „Înger“, un single ce este o colaborare cu Cosy și vine însoțit de un videoclip regizat de Daniel Libeg.

maria simion cosy inger videoclip

„De la vârsta de cinci ani am trăit cu un vis care pur și simplu mi-a hrănit existența: să cânt în fața oamenilor. Visul meu a devenit realitate în urmă cu 20 de ani, când am avut onoarea de a urca pe scenă cu artiști de renume mondial. Opera este domeniul în care vocea mea și-a găsit locul pentru o perioadă destul de lungă. Colaborarea cu Cosy a fost o reală surpriză pentru mine, deoarece, fiind la primul meu single, nu m-am gândit că vreun artist deja lansat va reacționa la propunerea noastră în legătură cu realizarea unui featuring“, a spus Maria Simion.

„«Înger» este un proiect pe care l-am conturat cu drag, mi-a plăcut mult vocea Mariei de la prima ascultare și, dacă nu mă înșel, am scris textul instant. Mellina mi-a prezentat piesa, tot ea s-a ocupat și de producție, băieții de la DOMG s-au ocupat de mix și master, Daniel Libeg de partea video și restul a venit de la sine“, a adăugat Cosy.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here