Mario Joy are succes cu piesa “Fashionista” in Rusia si Turcia

mario-joy
mario-joy

Interpretul hitului “California” a revenit cu forte noi pe piata muzicala. Si nu doar cu o piesa ci cu doua variante. Pentru ca Mario Joy a lansat de curand videoclipul piesei “Fashionista” iar la scurt timp a mai scos si o varianta acustică a noii sale piese lansată de curând în colaborare cu Sprint Music.

Solistul a mai facut un pas important în cariera sa, așa că noutatea este faptul că “Fashionista” a fost licențiată în Rusia si in Turcia.

“Am făcut varianta acustică la “Fashionista” pentru că am simțit nevoia de o altă abordare a piesei, mai naturală, mai pentru toate vârstele. Și bineînțeles pentru a o promova cât mai mult. Urmează și cel puțin un remix al piesei. Plus că varianta originală am licențiat-o în Rusia, prin Effective Records”, a spus Mario Joy.

Si tot el a mai marturisit: “cred că fiecare dintre noi are o fashionistă acasă. În perioada pandemiei am scris piesa inspirat fiind de iubita mea, care își proba tot dressing-ul. În zilele noastre cred că toate fetele își doresc să arate bine, chiar și bărbații. Să fie fashioniști. E prima piesă pe care o lansez cu propria casă de discuri”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here