Mario Joy revine cu un nou single – „I like Coffee”

Mario Joy - I like Coffee
Mario Joy – I like Coffee

Interpretul hitului „California” revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cu care va „ataca” topurile internaționale. Mario Joy, căci despre el este vorba, a lansat împreună cu Sprint Music noul său single „I like Coffee” care va deveni, cu siguranță, un succes internațional.

Unul dintre muzicienii români cu succes peste hotare revine în atenția fanilor și nu numai cu un nou single. Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional lansează un nou single – „I like Coffee”, o piesă perfectă ce se poate asculta la orice oră, așa cum și cafeaua poate fi băută în orice moment al zilei.

„Refrenul piesei mi-a venit pe plaja la Mamaia inspirat de Marea Neagra si de tot peisajul” și apoi am venit acasă și am cizelat-o. Sper să prindă pentru că este catchy și ca versuri, și ca ritm, si linie melodica. Îți dă o stare bună și vara și iarna. Pot spune că am așteptări de la piesa asta, mi se pare cea mai bună melodie a mea din ultimii 2 ani, la modul comercial. O piesă de dans, veselă, antrenantă. Subiectul se subantelege din titlul piesei, este pentru cei care iubesc cafeaua, e un subiect universal pentru că toată lumea iubește cafeaua sau jumate din populația de pe glob o bea,mai ales alaturi de persoane dragi. Mă bucur că am licențiat-o deja și se va auzi și în alte țări vecine”, ne-a mărturisit Mario Joy.

Mario Joy pe rețelele de socializare:
Facebook – https://www.facebook.com/MarioJoyOfficial
Instagram – https://www.instagram.com/mariojoyofficial/
Tik Tok – https://www.tiktok.com/@mariojoyofficial?lang=en

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here