Mario Morreti şi Sonny Flame au lansat videoclipul melodiei „Criminal“

La câteva săptămâni de la lansarea single-ului semnat de Mario Morreti şi partenerul său de distracţie, Sonny Flame, aceştia revin cu un videoclip despre care spun că descrie cel mai bine spiritul piesei.

Mario Morreti“Criminal” este piesa pe care s-au întâlnit talentele celor doi şi s-au combinat cu doze potrivite de raggae şi dance iar single-ul rezultat va fi cu siguranţă apreciat pentru vibe-ul şi energia pe care o transmite. Interpretată în spaniolă şi engleză, piesa reuneşte din savoare celor două culturi, pentru Mario fiind o premieră să cânte în spaniolă.

Colaborarea cu Sonny, renumit pentru ritmurile sale reggae şi dance dar şi hit-urilor precum “Jump Up” şi “Babylon”, a fost o alegere inspirată pentru această declaraţie de distracţie!

Despre această lansare Mario Morreti declară: “Acest track mă reprezintă foarte mult, l-am conceput în urmă cu 3 ani şi este pentru prima dată în carieră când interpretez în limba spaniolă! Colegii, prietenii şi oamenilor cărora le-am piesa, mi-au spus acelaşi lucru, că este o piesă diferită de ceea ce se aude acum, aşa am simţit şi eu! În 2016 , am decis că acest track să fie single oficial, aşa că împreună cu colegul meu Boier Bibescu, unul dintre producătorii mei preferaţi, am făcut update-ul acestei piese! Mă bucur mult de această colaborare, din punctul meu de vedere Sonny este unul dintre artiştii care chiar cântă absolut natural”.

“Este a doua piesă la care colaborez cu Mario, iniţial am dorit să compunem refrenul şi bridge-ul pentru altcineva; după câteva încercări nereuşite, am decis de comun acord, atât noi cât şi Boierul, că este mai bună varianta cu ghid. Nouă ne place foarte mult şi sperăm ca lumea să se simtă bine atunci când o ascultă”, sunt cuvintele lui Sonny Flame.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here