Marius Marin şi Cristina Spătar au lansat videoclipul „Povestea noastră“

Marius Marin, fostul finalist de la „Vocea României“, supranumit și Gerard Butler de România, lansează alături de Cristina Spătar, “Povestea noastră”, primul său videoclip.

marius marin cristina spatar videoclip povestea noastra

Videoclipul „Povestea noastră“ a fost filmat în Malta şi prezintă povestea a doi îndrăgostiţi, Marius Marin şi Cristina Spătar. Marius o caută pe Cristina pe străzile din Mdina și Valletta, și o găsește în cele din urmă în Grădinile Barrakka, urmând să meargă împreună în pitorescul sat pescăresc Marsaxlokk.

„Vestea că vom filma în Malta ‘Povestea noastră’ am primit-o cu cea mai mare bucurie, pentru că Malta era o țară în care visam să ajung de foarte mult timp, iar din imaginile clipului se vede cât de mult mi-a plăcut să filmăm și să fiu acolo! Nu pot decât să mulțumesc agenției Malta Travel pentru că a făcut totul posibil, prietenei și colegei mele Cristina, familiei mele Red Clover, celor ce ne-au însoțit: make up și styling Mihaela Prototopescu și Adi Voicu, echipei Kanal D“, a spus Marius Marin.

„’Povestea noastră’ este o poveste de dragoste, dragostea este un subiect inepuizabil, toată lumea iubește sau a iubit măcar o dată în viață. Este o piesă în care am pus mult suflet și un clip la care am filmat cu drag mai multe zile în Malta, sper să vă placă ce a ieșit și să-l urmăriți cu plăcere“, a completat Cristina Spătar.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here