Marius Moga, împreună cu Shift şi What’s Up, au lansat videoclipul melodiei „Mă doare la bass“

Marius Moga lansa primul single în 2014, „Pe barba mea”, piesă care s-a menţinut în top 10 mai bine de jumătate de an şi care este difuzată în playlist-urile radio şi tv şi în prezent. Azi, Marius Moga lansează single-ul „Mă doare la bass”, o piesă cel puţin la fel de puternică, împreună cu Shift şi What’s Up.

Marius Moga

„Mă doare la bass” este disponibilă pe toate platformele digitale de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.

„”Mă doare la bass” e o piesă care mie îmi dă o stare super bună şi care sper să fie pe placul oamenilor, să îi binedispuna. Anul acesta, m-am bucurat cel mai tare de timpul petrecut cu familia mea de acasă şi cu familia mea de la studio. Şi se văd roadele! Printre multe proiecte cu artişti noi sau deja celebri, mi-am făcut loc şi pentru mine. Tot ce pot să zic este că „Mă doare la bass” e pentru toţi cei pe care îi doare la bass”, declară Marius Moga.

Piesa „Mă doare la bass” este compusă şi produsă în studiourile DeMoga Music şi Studio 66 de Marius Moga, George Hora, Vizi Imre, Octavian Mihai, Marius „What’s Up” Ivancea şi Gabriel Istrate.

„Îi mulţumesc din suflet lui Marius Moga pentru că m-a invitat să cânt alături de el pe această nouă piesă frumoasă, piesă care rezonează perfect cu sufletul meu care tranzitează această viaţă cu o durere la bass infinită”, declară What’s Up.

„Mă doare la bass” este o piesă pop, de vară, care îţi dă un vibe foarte pozitiv, te îndeamnă la curaj şi îndrăzneală, la libertate, la fericire, la sinceritate şi la puterea de a fi independent, de a fi pe barba ta, refuzând presiunile din partea societăţii.

„O piesă de bagabonţi pe care îi doare la bass! Marius mi-a propus să cânt pe piesa asta împreună cu el şi What’s Up, iar în seara în care am auzit piesa, am şi scris versurile, iar a doua zi am filmat. Pe viteză a fost totul şi pe viteză sper să ajungă şi la voi”, declară Shift.

Scenariul şi regia videoclipului „Mă doare la bass” îi aparţin lui Iulian Moga. În acest videoclip, fanii îl pot vedea pe Marius Moga aşa cum nu l-au mai văzut niciodată. Marius Moga a ieşit din zona de confort şi s-a deghizat într-un bucătar mexican tatuat pe ambele braţe, într-un Marius Moga adolescent rebel, dar şi într-un Marius Moga la vârsta a 3-a.

Cireaşa de pe tort în videoclipul „Mă doare la bass”, o reprezintă apariţiile marilor actori Maia Morgenstern şi Răzvan Vasilescu. Cei doi actori joacă rolurile de părinţi ai lui Marius Moga în videoclip şi nu au ezitat să îl certe pe artist, ca nişte părinţi adevăraţi. La certuri, Marius Moga a răspuns, desigur, cu replica „Mă doare la bass”, frază care va deveni cu siguranţă expresia verii 2018.

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here