Mark Duvall, Chris Thrace şi Olivia Diamond au lansat un lyric video pentru piesa „Low on love“

După ce timp de aproximativ doi ani de zile a lansat melodii sub numele de Andu Angelo, artistul român şi-a schimbat acum numele de scenă şi a devenit Mark Duvall, lansând recent piesa „Low on love“.

artwork mark duvall

Noua lui melodie este interpretată alături de Chris Thrace şi Olivia Diamond, fiind produsă în studiourile Melody Nation Records şi Chris Thrace Music Studio.

„’Low on love’ este o piesă cu mesaj pozitiv, care ne îndeamnă să nu uităm de iubire sau de lucrurile simple şi să ne amintim cine contează cu adevărat pentru noi. Versurile melodiei au fost scrise de mine şi de Olivia, aceasta fiind şi prima colaborare cu Chris Thrace“, a spus Mark Duvall.

4 COMENTARII

  1. SUMMER!! mie imi place mult piesa, e mult peste majoritatea pieselor din acest moment de la noi.Ma bucur ca un grup de tineri talentati fac muzica de genul asta, ca Romania in ultimii ani nu a mai dat muzica la export..doar romanisme ieftine…e timpul sa mai auda si publicul international de ROMANIAA!!

  2. Super piesa despre iubire si vara! Abia astept sa o aud pe repeat in difuzoare la mareeeeeee !!! Olivia Diamond, you are the best! <3

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here