Mark Stam a lansat o nouă piesă însoţită de videoclip, „Vina mea“

După succesul pieselor „Impar” și „Doar noi”, Mark Stam revine cu un nou single: „Vina mea”. Artistul povestește că ideea acestei piese i-a venit într-o după-amiază de vară, în timp ce cânta la chitară.

„E un Recviem al unei amintiri nemuritoare. Aveam linia melodică și tema piesei (pe atunci fiind ,,Vina ta”), încă din decembrie. Dar simțeam că lipsește ceva și anume benzina care să pornească focul sălbatic, adică emoția. În următoarele luni am trăit o situație și o stare care până atunci mi se păreau departe de adevăr, întâlnite doar prin filme și cărți. O iubire platonică însă, în care de data aceasta eu eram cel rece. Încercam să mă conving că ar trebui să simt ceva, că este persoana potrivită, însă inima încăpățânată îmi dădea seen la rugăminte și de atunci ,,Vina ta” s-a transformat în ,,Vina mea”, era vina mea ca nu simțeam nimic, mi-am asumat autoacuzația și duc responsabilitatea pentru asta”, a spus Mark Stam.

Piesa, care vorbește despre durerea vinovăției, a fost scrisă de el, în colaborare cu Irina Kupco. Alex Cotoi, deținător al unui Latin Grammy, foarte apreciat pentru colaborările sale cu INNA, Antonia sau Andra, semneaza productia piesei „Vina”. Videoclipul a fost realizat de Spoiala Brothers, regizor Arcadie Spoiala, DOP Dima Spoiala.

„Partea cea mai personală și cea mai puternică pentru mine este: 3 metri mai jos de podea, îngropam noi, minciuna eu tot simt ceva, cu lacrimi în ochi, te ascunzi în sine, sufoci în palmă fluturii hrăniți de mine. Mă duce instant în momentul în care stăteam jos pe podea în mijlocul nopții și ne zgâriam unul pe altul cu cuvinte… Așa focul piesei a izbucnit și abia după vreo 3-4 luni am decis că piesa aceasta trebuie să prindă viață. Am lucrat la ea cu Irina Kupko și Alex Cotoi, ca într-un final să vă oferim ceea ce puteți asculta acum. La clip am lucrat cu Spoiala Brothers și ne-am străduit să-i oferim un mesaj, o antiteză a piesei”, a încheiat artistul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here