Mateia a lansat cover dupa piesa „Santa Baby”

Inca de la finalul lunii noiembrie au inceput sa apara colindele, iar una dintre primele lansate a fost cel interpretat de Mateia. Este vorba de „Santa Baby”, o varianta noua, extrem de sexy, dupa varianata oficiala realizata in 1953.

„Am ales „Santa baby” deoarece este colindul meu preferat”, ne-a spus Mateia, pe numele ei adevarat Elena Matei. De ce Mateia? „Pentru ca asa am simtit! „Mateia” vine de la numele meu de familie – Matei”, a mai spus vedeta. Elena a cantat acest cover si a filmat si un videoclip extrem de interesant la care producatori au fost Cristian Puchiu si Cristian Pistol.

elena - matei
elena – matei

„La acest cover am lucrat cu foarte multi oameni deosebiti! Pentru viitor lucrez la un EP si abia astept sa il impartasesc cu voi. Acest EP este compus de mine, iar productia este realizata de Cristian Pistol”, a povestit tanara model solista care a mai colaborat cu Akcent – Adrian Sina in 2014.

„Piesa se numea „Faina”, dar la acea vreme foloseam un alt pseudonim, ma numeam Liv”, a mai povestit Elena Matei. In viata de toate zilele tanara este un model bine cotat in Statele Unite ale Americi, aparand in prezentari de moda si campanii importante ajungand sa cunoasca multe vedete precum Cindy Crawford si altii.

Tanara s-a nascut in Moldova – Chisinau dintr-o mama rusoaica si un tata moldovean-român si la inceput a fost muzica. „Am terminat scoala de muzica si cant de cand ma stiu, insa anii de modeling pana in prezent mi-au luat tot timpul.”

 

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here