sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMaximilian lansează cea mai tare piesă: “Mileuri și Bibelouri”!

Maximilian lansează cea mai tare piesă: “Mileuri și Bibelouri”!

maximilian x mileuri si bibelouri
maximilian x mileuri si bibelouri

Maximilian tace și face! A muncit la o super piesă pe care o lansează, în sfârșit, și o prezintă fanilor săi, “Mileuri și Bibelouri”! În colaborare cu Cașalot Sound și Sprint Music, Maximilian aduce în atenția iubitorilor de muzică o piesă veselă în care cu siguranță se vor regăsi mulți.

Vremurile s-au schimbat, timpul s-a “micșorat” iar întâlnirile cu oamenii dragi sunt tot mai greu de realizat în ultima perioadă când totul se întâmplă pe repede înainte. Binecunoscutul rapper a compus astfel o declarație de dragoste pentru care are realizat un videoclip stop-motion. E drept că a durat destul de mult până când a ieșit clipul, dar artistul e de părere că a meritat așteptarea.

“Melodia reprezintă declarația mea de dragoste și dor pentru oamenii care mi-au marcat existența de-a lungul timpului, dar cu care mă văd sau aud rar spre deloc zilele astea. De când am scris-o mi-am dorit să îi fac un clip stop-motion și am reușit asta cu ajutorul Fose Cartoons (Adrian Carciova aka Tony Baboon), ajutor pentru care îi mulțumesc din inimă. S-a muncit la clip aproximativ 2 luni, dar am savurat fiecare clipă. Eu, cel puțin. Adrian, care a dus tot greul, de altfel, s-ar putea să nu fie de aceeași părere”, ne-a declarat Maximilian, nerăbdător să lanseze cât mai repede piesa așteptată de mulți și mai ales de el, “Mileuri și Bibelouri”.

A dat lovitura cu piesa și clipul “Sophie”

Maximilian este unul dintre rapperii foarte cunoscuți la noi care a avut colaborări de succes cu Cheloo, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Guess Who,Spike, MefX, DOC, Deliric și mulți alții. A început să cânte hip hop încă din 1996, de pe vremea când era în liceu, și se pare că a pășit cu dreptul. Maximilian devine cunoscut publicului larg în 2011, cu piesa „Sophie”, o piesă făcută în colaborare cu MefX. Aceasta a fost promovată printr-un videoclip lansat în premieră pe postul de televiziune Music Channel. Atât piesa, cât și videoclipul s-au bucurat de foarte mare succes, strângând milioane de vizualizări pe YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.