MCulture a lansat „Ochii tăi“, cel de-al patrulea single de pe albumul „Naked Truth“

După prezentarea în avanpremieră a albumului „Naked Truth“ în cadrul unui eveniment la TNB, MCulture by Damian Drăghici continuă seria de lansări și revine cu cel de-al patrulea episod, „Ochii tăi“, piesă interpretată de Silviu Pașca și Cristine Popa.

silviu pasca ochii tai mculture

„MCulture e tare, în primul rând, pentru că e tare. Eu sunt Silviu, de obicei non-conformist, integrat într-un proiect de aceeași natură, proiect ghidat de un om care e definit de non-conformism la rândul lui și care are o libertate de exprimare nu doar muzicală, ci de orice natură, imensă. Piesa pe care am ales-o eu este «Ochii tai», de la trupa L.A., melodie lansată în anul 2001. Din ce îmi amintesc, e una din primele piese de genu’ care a ajuns să aibă succesul unui hit. De acolo înainte, manelele au început să răsară și să-și scrie singure partea lor de istorie. Impactul avut de curentul ăsta se resimte și în felul în care se produce muzica în vremurile noastre. S-a creat ceva ce nu poate fi negat și ipocrit de renegat. Vocea feminină care susține refrenul piesei este a Cristinei Popa“, a spus Silviu Pașca.

„«Ochii tăi» este una din acele piese pe care oriunde o auzim o fredonăm cu toții. Cei de la L.A. au avut un impact semnificativ în muzica românească, iar acum cred că cel care o poate interpreta și transmite mesajul mai departe este Silviu Pașca! Este un artist complex și vine cu cel mai fresh vibe, iar eu nu pot fi decât bucuroasă că am putut să contribui la existența acestei piese. Să fiți cu ochii și cu urechile pe noi“, a adăugat Cristine Popa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here