MCulture şi Andreea Vătafu au lansat videoclipul melodiei „Aş da zile“

MCulture by Damian Drăghici continuă seria de lansări şi revine cu cel de-al şaselea single: “Aş da zile”. Piesă interpretată de Andreea Vătavu este un remake al melodiei “Aş da zile”, lansată în anii ’90.

MCulture - As da zile“Despre artistul Damian Drăghici am aflat cu mulţi ani în urmă. Găseam fascinantă povestea lui de viaţă şi mă inspira în fiecare zi, fără ca el să ştie. Îmi doream foarte mult să-l întâlnesc. Să lucrez cu el? Nici nu îndrăzneam să visez. Până într-o dimineaţă, când m-a sunat Cristina Popa şi m-a întrebat dacă aş fi interesată să fac parte din proiect. Nici nu m-a interesat despre ce este vorba, am acceptat şi 20 de minute mai târziu mă aflam cu ei, în sala de repetiţii. Pentru mine, MCulture este una dintre realizările de suflet de până acum şi nu aş putea fi mai recunoscătoare pentru experienţa oferită. Mă înclin în faţa tuturor celor care au făcut parte din acest proiect: ingineri de sunet, PR, artişti, instrumentişti, Cat Music. Am încredere foarte mare în piesa ‘As da zile’ şi în direcţia spre care Damian m-a ghidat să cânt, atunci când am reorchestrat-o”, declară Andreea Vatavu.

Andreea Vatavu are 27 de ani şi s-a născut în Galaţi. S-a apucat de muzică în clasa a zecea, crezând ca este doar un hobby. În 2015, Andreea a urcat pe scena concursului “Vocea României” şi a cucerit atât publicul, cât şi pe Smiley, care a luat-o la el în echipă. Anul trecut, artista a lansat sub numele de EVIE piesa şi clipul “Wanna be”, iar recent, a colaborat cu Ryme pentru “NYL”, dar şi cu District 84 pentru “Long night”.

MCulture este format din 13 artişti cool, diferiţi, cu voci excepţionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din România şi nu numai. Printre artiştii MCulture se număra Jazzy Jo, Silviu Pasca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, Nora Deneş, dar şi Ilinca Băcilă, câştigătoarea Eurovision România din 2017.

Pe 5 februarie, a avut loc sub forma unui spectacol multimedia evenimentul de lansare al proiectului MCulture, moment în care soliştii au fost acompaniaţi de doi actori balerini şi de o animaţie special creaţă pentru acest proiect, toate aceste elemente ilustrând o poveste de dragoste atemporală. Albumul “Naked Truth” conţine 13 piese post-manele, reinterpretate într-o manieră deosebită, cu un sound cool ce îmbină influenţe dubstep, trap, jazz dar şi pop, material care adună unele dintre cele mai bune voci din România, sub îndrumarea lui Damian Drăghici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here