Mellina a lansat videoclipul melodiei „Minciuna mă omoară”

După single-urile de succes “Poză de Album” şi “Cutremur în inima mea”, Mellina, invitatul special din XessionMUSICVLOG-ul din această săptămână, a lansat  “Minciuna mă omoară”. Proiectul XessionMUSICVLOG se desfăşoară pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi, la ora 20:00.

Mellina

“Am acceptat cu drag invitaţia de a face XSession pentru piesa “Minicuna mă omoară” şi am foarte mari emoţii fiind primul single solo după hit-ul “Poză De Album”. Vreau să mulţumesc celor două echipe implicate, Mango Records şi MusicExpertRecords pentru încrederea pe care o au în mine şi nu în ultimul rând sper ca piesa să ajungă la inimile voastre”. “Piesa vorbeşte de minciuna care omoară, despre ideea că poţi să-mi faci ce vrei dar nu mă minţi iar şi iar, pentru că într-o zi o să ţi spun “La revedere”. Am lucrat cu drag la această piesă cu cei de la DOMG şi Vescan”, a spus Mellina.

“Minciuna mă omoară” este compusă de DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), la orchestraţie au mai contribuit Marc Reyen şi John Deeper, versuri marca Vescan, iar producţia video este realizată de Claudiu Stan.

Puya şi Vescan sunt iniţiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneşte mai mulţi artişti în jurul studiourilor Scandalos Music şi DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), cei cu care au mai colaborat şi în anii trecuţi pentru “Cutremur în inima mea” şi “Poza de album”, semnate Mellina şi Vescan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here