Mellina a lansat videoclipul melodiei „Păcătuiesc cu tine”

Mellina a revenit cu o nouă piesă, “Păcătuiesc cu tine”, ce îţi va condimenta vara. Single-ul este însoţit de un videoclip hot în care artista apare în mai multe ipostaze pline de senzualitate, alături de un bărbat sexy şi plin de tatuaje. Piesa este produsă de băieţii de la DOMG, iar versurile sunt scrise de către Mellina.

Mellina - Pacatuiesc cu tineClipul, în regia lui Daniel Libeg, o surpinde pe artistă în diferite ipostaze senzuale alături de cunoscutul manechin Răzvan Creţu. Pe langă scenele în care apar imbrătisati, ei sunt şi protagoniştii unor cadre extrem de sexy, în care Mellina “păcătuieşte” cu bărbatul din clip.

“Dacă până acum mi-am obişnuit publicul cu piese ceva mai triste , de data asta vor avea o surpriză. “Păcătuiesc cu tine” reprezintă una dintre stările mele. În ea cânt despre acel moment în care ştii că nu e bine să fi împreună cu o anumită persoană dar totuşi e greu să stai de parte de ea. Piesa este scrisă şi produsă de Domg, iar pe această cale le mulţumesc, iar versurile îmi aparţin. Vreau să mulţumesc lui Daniel Libeg şi întregii echipe care m-au ajutat la clipul piesei”, a declarat Mellina.

“Ca de fiecare dată, chimia dintre noi şi Mellina în studio, aduce numai lucruri bune. Lucrăm mereu cu spor şi drag, iar asta se reflectă şi în piesele pe care le lansăm împreună. De la prima piesă pe care am produs o pentru Mellina, “Poză de album” feat Vescan, am ştiut că vom face o gaşcă frunoasa. Mellina este talentată şi ca artist, dar şi ca compozitor, aducându-şi mereu aportul în piesele pe care le lucrăm, ne completăm foarte bine în studio. Sperăm să va placă ce a ieşit”, a declarat Dorin Oswin, unul dintre producătorii piesei “Păcătuiesc cu tine”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here