Mihail a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Dorul mă ia“

Unul dintre cei mai sensibili și apreciați artiști ai ultimilor ani, Mihail, revine pe piața muzicală cu piesa „Dorul mă ia”. Așa cum și-a obișnuit publicul, artistul împletește versuri de suflet cu un sound aparte. Mihail vorbește în proaspăt lansata piesă despre una dintre cele mai puternice trăiri, atât de aproape sufletului românilor: dorul.

Despre „Dorul mă ia”, piesă compusă de artist încă din 2015, Mihail spune că este „frumoasă, dreamy, cu imixitudini retro, inspirată din dragostea față de viață resimțită în urma unor momente de nostalgie. Dorul este mai degrabă o stare și atunci este greu să spui punctual când și de cine te ia dorul. Uneori pot să fie niște lucruri mici si trivale, dorul de o senzație, de o vedere, dorul de mare sau de munte, dor de oameni dragi. Alteori, este ceva complex, nu ține de ceva sau cineva, vine alături de o stare de gratitudine”.

Piesa „Dorul mă ia” este scrisă de Mihail împreună cu Sergiu Socaciu. Melodia este un precursor pentru un concept muzical diferit de ce a lansat artistul până acum, mai ales că acesta recunoaște că direcția sa muzicală este una fluidă, în continuă schimbare.

„Prima aparitie cu noul concept a fost la Untold în 2017, într-o variantă incipientă, dezvoltându-se din ce în ce mai mult cu fiecare repetiție și concert. Văd show-ul ca pe un amalgam de stări, o experiență în sine. Conceptul muzical trebuie să fie completat de o conexiune cu publicul, iar la asta lucrăm în concerte și repetiții”, mai spune Mihail despre show-urile live pe care le susține.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here