Mike Angello a lansat, alături de Delia şi de Uddi, melodia „Anii ce vin“

Mike Angello și Delia Matache ne promit că Anii ce vin or să fie divini. Dacă ar fi un film, “Anii ce vin” ar fi o confesiune despre dragoste spusă în alb-negru.

mike angello delia uddi anii ce vin melodie

El, un artist recent lansat pe piața muzicală din România, hotărât să aducă un suflu proaspăt muzicii, iar ea cu o carieră ce numără 15 ani de hituri. Cei doi s-au întâlnit în studiourile Famous Production şi au cântat despre „Anii ce vin“, păstrând aroma anilor ce-au fost, printr-un sound retro.

Piesa „Anii ce vin“ povesteşte despre momentul în care te îndrăgostești nebuneşte de cineva și în care ești convins că toate experienţele din anii ce au fost, nu au fost fără rost, ci au reprezentat chiar drumul cel bun, care te-a adus la momentul potrivit în fața jumătății tale.

„Noul meu single este despre pașii pe care viața ni-i poartă către jumătatea noastră. Eu cred că există suflete pereche; Și mai cred că în dragoste trebuie să riști, fără să te temi și să-ți asculți inima. Sunt bucuros că am avut posibilitatea să spun această poveste alături de Delia, pe care o admir și o consider una dintre cele mai bune voci feminine de la noi”, a afirmat Mike Angello.

Chiar dacă titlul piesei ne duce cu gândul la viitor, soundul cu accente retro dă melodiei un suflu ușor nostalgic, ducându-ne cu gândul la muzica din vremurile în care hiturile se numeau șlagăre.

Lansată de Famous Production şi Cat Music și compusă de Randi, „Anii ce vin“ îl aduce în difuzoare și pe Uddi, fost concurent la X Factor, special guest în această piesă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here