Milan a lansat videoclipul melodiei „Regele minciunilor“

Milan este prima absolventă a Stage Academy care își face debutul, încurajată de Lora, cu o piesă fresh și îndrăzneață.

Milan

Odată ce a realizat că muzica este pasiunea și unicul drum pe care vrea să îl urmeze, tânăra originară din Oradea s-a dedicat trup și suflet visului său. De mai bine de un an și jumătate urmează cursurile Stage Academy acolo unde îndrumată de profesori, își dezvoltă abilitățile artistice. Milan a câștigat trofeul Mamaia Copiilor în 2012 iar de atunci lucrează și își dorește tot mai mult.

“Regele Minciunilor” este prima piesă cu care Milan își face vocea auzită publicului. Piesa și artista se potrivesc de minune, fiind ambele pline de atitudine și sentiment. Milan promite să fie la fel de curajoasă și să surprindă cu fiecare apariție și vers cântat.

Despre această lansare Milan declară: „Este primul meu pas făcut în industria muzicală, ceea ce înseamnă pentru mine emoție sufletească, îndeplinirea visului. Cred că fiecare față la un moment dat în viață ei are de a face cu un băiat de acest gen, iar eu m-am inspirat din viața celor din jur pentru a prezenta această poveste. Filmarea a durat 12 ore, totul a decurs foarte bine, ne-am implicat fizic cât și emoțional pentru desfășurarea acestui prim proiect“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here