joi, iulie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMinelli colaboreaza cu INNA pentru cea mai noua piesa - Discoteka (VIDEO)

Minelli colaboreaza cu INNA pentru cea mai noua piesa – Discoteka (VIDEO)

Minelli revine cu un nou single – „Discoteka”, in colaborare cu INNA, o piesă energică și jucăușă care „instigă” la dans și distracție.

Piesa a fost compusă de Minelli, INNA, Alex Cotoi si Sebastian Barac. Videoclipul a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alex Mureșan, scriptul Andra Marta și Cristina Poszet, producția video Loops Production.

Echipa de beauty a celor două artiste e formată din Edith MIhaiciuc-Radu (make-up), Ana Lăzărescu (hair) pentru Minelli și Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair) pentru INNA, RDStyling pentru ținutele ambelor artiste.

„Mă bucur de această colaborare cu INNA și sper că Discoteka să binedispună pe toată lumea care o va asculta. Let’s spread some good vibes!”, a spus Minelli.
„Girls fun! Discoteka’ is out! Minelli, let’s goooo!”, a spus INNA.

Minelli a lansat anul acesta piesa “Loca” feat. Erik Frank și ”Separated”, precum și ”Slow Dance” cu Gran Error dar si “Dum Dum” cu Sickotoy si Ilkay Sencan (al carei videoclip a strans aproape 4 milioane vizualizari pe youtube), piese la care a lucrat ca textier si compozitor.

INNA a lansat anul acesta ”Not My Baby” (cu peste 15 milioane de vizualizari pe youtube in doar 3 luni de la lansare) , ”Sober” și ”VKTM” în colaborare cu Sickotoy si TAG.

1 COMENTARIU

  1. colaborarea e buna! piesa melodia videoclipul nu prea! slabut! raman la ideea ca minelli a fost buna! cat a colaborat cu sickotoy piesa melodia videoclipul addicted! si piesa melodia videoclipul mariola! astea cele mai bune reusite ale lui minelli! atat! asta nu! are un ritm ciudat pe care l-am vazut la piesa melodia videoclipul bo$$! deci minelli a mers tot pe ideea asta si cu discoteka! oricum piesa melodia videoclipul in proportie hai sa zicem spunem 100% e a lui minelli! nu a lui inna! dar cum am zis spus colaborarea e buna! dar ce au reusit ele sa faca nu e ceva wow! exploziv! asa ca merg pe ideea asta ca e buna colaborarea si atat!

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.