Minelli lansează BO$$ – ultima piesa din proiectul THE SESSION

Pe numele sau real Luisa Ionela Luca, cunoscuta cantareata si textiera care s-a facut remarcata cu piesa “Mariola”, ajungand pe primul loc in Airplay 100, ataca topurile cu o noua melodie.

„BO$$ vorbește despre cei cu o atitudine exagerată, care se cred uneori mai mult decât sunt”, a spus Minelli.

Muzica este compusă de Minelli și Costin Bodea, versurile sunt scrise de Minelli, iar producția este semnată de Costin Bodea.

Cantareata de 31 de ani si-a exprimat de curand, pe pagina de facebook, entuziasmul cu privire la noua melodie insotita de un videoclip fresh.

Noua piesa o prezintă pe artistă într-o poveste cu versuri în limba spaniolă și română, un mix care îi pune în valoare personalitatea. Aceasta este si piesa care incheie proiectul “The Session”.

THE SESSION reprezintă un concept unic, care invită artiștii Global Records să își exprime personalitatea artistică într-un mod minimalist. În cadrul THE SESSION au fost lansate 10 piese de la artiștii Global Records: AMI – „Ora exactă” și „Atât de fain”, Rico888 – „Obnoxious”, Cezar Guna – „Scorpion”, Roxen – „I don’t care”, Alina Eremia – „3 luni” și „Foi de adio”, Killa Fonic – „Todos”, Mark Stam – „Waiting” și Minelli – “BO$$”. Toate clipurile sunt disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe tv, în exclusivitate pe Music Channel.

Aici gasesti si versurile melodiei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here