Mira a lansat videoclipul melodiei „Vina“

După hitul “Uit de tine”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube şi s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând, Mira a lansat un nou single, “Vina”.

Mira - VinaO coproducţie Cat Music şi Global Records, “Vina” este compusă de către artistă, împreună cu Theea Miculescu, Mădălin Roşioru, Robert Toma şi produsă de Mădălin Roşioru. Piesa este însoţită de o poveste vizuală, în regia lui San, ce are ca temă principală iubirea. Filmările pentu noul material au durat aproape 24 de ore şi sunt pe măsura aşteptărilor. În plus, pentru videoclipul “Vina”, Mira a schimbat mai multe ţinute şi s-a jucat cu o imagine nouă şi sexy.

“‘Vina’ este o piesă care vine în continuarea ‘Uit de tine’. Eu împreună cu echipa mea ne-am propus să vă prezentăm câte-o părticică din experienţele şi trăirile mele în câte-o piesă, alcătuind un puzzle, o poveste, povestea Mirei. În ‘Vina’ vă povestesc cum am reuşit ‘să uit’ de el şi cum întâlnesc pe altcineva”, a declarat Mira.

Mira şi-a început cariera muzicală în 2012, alături de DJ Marc Ryan şi tot în acelaşi an a participat la show-ul “Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013, a început o colaborare cu Allexino, alături de care a lansat piesele “Loving You” şi “In Love”. Single-uri precum “Dragostea nu se stinge”, în colaborare cu What’s UP şi KIO, “Fete din Balcani”, featuringul cu Skizzo Skilz şi Corina, cu 70 milioane de vizualizări pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here