Mircea Eremia a lansat, alături de Alina Eremia, videoclipul melodiei „Ilegal“

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, îşi face debutul în muzică şi lansează, alături de sora lui, videoclipul melodiei „Ilegal“.

mircea eremia alina eremia videoclip ilegal

Piesa a fost produsă în studioul Mango Music, de Dorian Oswin, de muzică s-au ocupat Dorian Oswin, Mihai Gruia şi Mellina, în timp ce versurile au fost scrise de Mircea Eremia, Alina Eremia şi Mellina. Filmările au avut loc la Corbeanca Park şi au durat mai bine de 14 ore, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan.

“Colaborarea cu Alina a fost minunată, exact aşa cum mă aşteptăm. Sora mea mi-a dat sfaturi actoriceşti şi m-a susţinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de făcut, aşa că totul a mers că pe roate”, a spus Mircea Eremia.

“Sunt foarte entuziasmată în ceea ce priveşte acest proiect, în primul rând pentru că este o colaborare cu fratele meu, deci are valoare sentimentală mult mai mare, şi în al doilea rând, pentru că am mare încredere în acest single. Am emoţii şi sper ca acest început pentru el să fie plin de momente frumoase şi realizări”, a mărturisit Alina Eremia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here