luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMircea Eremia a lansat, alături de Alina Eremia, videoclipul melodiei „Ilegal“

Mircea Eremia a lansat, alături de Alina Eremia, videoclipul melodiei „Ilegal“

Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, îşi face debutul în muzică şi lansează, alături de sora lui, videoclipul melodiei „Ilegal“.

mircea eremia alina eremia videoclip ilegal

Piesa a fost produsă în studioul Mango Music, de Dorian Oswin, de muzică s-au ocupat Dorian Oswin, Mihai Gruia şi Mellina, în timp ce versurile au fost scrise de Mircea Eremia, Alina Eremia şi Mellina. Filmările au avut loc la Corbeanca Park şi au durat mai bine de 14 ore, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan.

“Colaborarea cu Alina a fost minunată, exact aşa cum mă aşteptăm. Sora mea mi-a dat sfaturi actoriceşti şi m-a susţinut, iar echipa de filmare mi-a explicat pas cu pas ce aveam de făcut, aşa că totul a mers că pe roate”, a spus Mircea Eremia.

“Sunt foarte entuziasmată în ceea ce priveşte acest proiect, în primul rând pentru că este o colaborare cu fratele meu, deci are valoare sentimentală mult mai mare, şi în al doilea rând, pentru că am mare încredere în acest single. Am emoţii şi sper ca acest început pentru el să fie plin de momente frumoase şi realizări”, a mărturisit Alina Eremia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.