Mircea Eremia a lansat videoclipul melodiei „Drame şi iubiri“

Mircea Eremia a devenit în scurt timp foarte apreciat şi iubit de publicul din România, datorită pieselor sale care reuşesc de fiecare dată să transmită emoţii şi energie pozitivă publicului.

Mircea EremiaFratele Alinei Eremia vrea să îşi surprindă fanii cu o nouă piesă de dragoste, dar şi pe sora sa, care şia serbat ziua de naştere. Mircea şi-a dorit foarte mult să lanseze această piesă de ziua surorii sale pentru a arăta aprecierea şi dragostea necondiţionată pe care i-o poartă acesteia.

“Drame şi iubiri” este o piesă emoţionantă şi transmite un mesaj sensibil tuturor adolescenţilor. Povestea surprinsă în videoclip este trăită, la un moment dat, de fiecare dintre noi. Cei doi îndrăgostiţi sunt cuprinşi de regretele despărţirii şi suferă pentru că nu îşi pot păstra iubirea sinceră.

“Melodia “Drame şi iubiri” reflectă desele poveşti de dragoste întâlnite în rândul tinerilor adolescenţi. Versurile melodiei sunt concepute în mare parte de mine, inspirate din trăiri personale. Este o piesă la care am muncit foarte mult şi sper ca rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor. Sunt sigur că melodia o să fie percepută şi înţeleasă de tot publicul meu. Am ales ca data de lansare 15 decembrie, ziua în care este născută sora mea, pentru a îi arăta cât de recunoscător sunt pentru faptul că este mereu alături de mine şi mă îndrumă cât poate de mult în ceea ce fac”, a spus Mircea Eremia.

Piesa este produsă în totalitate în studioul DOMG (Mihai Gruia & Dorian Oswin). Versurile care te vor face să retrăieşti sentimentele dragostei adolescentine au fost realizate de Mircea Eremia împreună cu Dorian Oswin (DOMG). Piesa”Drame şi iubiri” este însoţită de un videoclip spectaculos, în regia lui Claudiu Stan, care a reuşit într-o maniera unică, să transpună în imagini povestea celor doi îndrăgostiţi.

Mircea Eremia, un tânăr talentat şi energic, s-a făcut remarcat pe scena muzicii româneşti cu piese precum: “Interzis” , Dragostea doare” sau “Ilegal” cu Alina Eremia. Tânărul artist pare să fie idolul multor adolescente dovadă fiind sutele de fani care îl urmăresc pe reţelele de socializare şi milioanele de vizualizări de pe Youtube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here