Miss Mary a lansat, alături de Bitză, melodia „Mă joc cu focul“

Miss Mary a lansat o nouă melodie, “Mă joc cu focul”, interpretată alături de Bitză, artist nou intrat în familia Red Clover Media.

miss mary bitza melodia ma joc cu focul

Piesa “Mă joc cu focul”, produsă de Deepside Deejays, reprezintă un moment important în cariera muzicală a tinerei Miss Marry. Dacă la debut era doar o copilă extrem de talentată, acum a devenit o artistă conștientă de performanțele ei vocale, care are multe de spus în industria muzicală.

“Este o melodie pe care o am pe repeat de luni de zile și nu mă satur să o ascult! Are tot ce-i trebuie: forță, sensibilitate, emoție, transmite un mesaj puternic și îl mai avem și pe Bitză, care are o mare contribuție la finalizarea ei. M-am implicat foarte mult în această piesă, am lucrat intens la ea, iar băieții de la Deepside Deejays nu m-au dezamăgit deloc. Este o piesă în care toți am pus suflet”, a spus Miss Mary.

Versurile piesei au fost scrise de Andrei Leonte și Bitză, în timp ce de partea muzicală s-au ocupat Alstani Victor Răzvan, Păduraru Silviu Marian și Crăciun Alexandru Constantin.

“Miss Mary cântă foarte bine! Mi-a plăcut și instrumentalul făcut de Deepside Deejays, așa că n-avea cum să nu iasă o piesă tare”, a spus Bitză despre melodia „Mă joc cu focul“ și despre colaborarea cu Miss Mary.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here