Miss Mary a lansat, alături de Uddi, videoclipul piesei „Pe numele tău“

După succesul ultimelor două single-uri, „Lacrimi din stilou“ și „Parfum de jar“, care au adunat împreună peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube, Miss Mary revine cu un nou single, „Pe numele tău“.

miss-mary-uddi-pe-numele-tau

Produs de George (ex. Jorge) şi Marius Dia, în studioul Panda Music, piesa, interpretată de Miss Mary alături de Uddi, reprezintă o frumoasă poveste de dragoste care ia sfârșit dintr-o dată.

Filmările videoclipului, regizat de Liviu Crăciun și The Others, au durat o zi, iar în cadrul său o vedem altfel pe Miss Mary, cu o imagine mult mai feminină și mai matură decât ne-a obișnuit artista până acum.

„Este cea mai sinceră piesă a mea. ‘Pe numele tău’ este piesa de care mă simt cel mai legată, încă de când am început să fredonez primele acorduri. Povestea ei este una tristă, a femeii care lasă totul pentru bărbatul pe care îl iubește, însă acesta o înșală. Cu Uddi m-am înțeles de minune și am colaborat foarte bine“, a spus Miss Mary.

„’Pe numele tău’ e o piesă cu emoție, de toamnă, la care am lucrat alături de oameni faini și talentați. Miss Mary e o artistă cu mare potențial! Mă bucură această colaborare și sper ca piesa să ajungă la sufletele voastre“, a încheiat Uddi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here