Monica Odagiu a lansat, alături de Dan Bittman, videoclipul melodiei „Stau cu picioarele în apă rece“

Monica Odagiu a lansat single-ul “Stau cu picioarele în apă rece”, o piesă fresh, de vară, veselă şi cu un mesaj optimist. Piesa este compusă şi scrisă de nimeni altul decât Dan Bittman, şi tot artistul s-a aflat pentru prima dată în postura de producător de videoclip.

Monica Odagiu“Am văzut-o prima dată pe Monica cântând la un eveniment şi mi-a plăcut tare mult, are un timbru interesant. Am vorbit puţin după cântarea ei, i-am spus că am o piesă care s-ar potrivi foarte bine unei voci feminine, dar că sunt prea leneş să o finalizez. Ea a tot stat pe capul meu de atunci şi m-a pus la treabă. Ne-am mai întâlnit într-o zi pe lac, împreună cu Cantemir, chitaristul trupei Taxi, unde am cântat şi am discutat despre muzică. M-a inspirat mult Monica, aşa că am terminat piesa repede”, a declarat Dan Bittman.

Videoclipul piesei a fost regizat de Nicoleta Ilie, producătorul emisiunii Dănutz SRL. “M-am gândit că piesa are nevoie de un videoclip şi primele persoane care mi-au venit în minte au fost Nicoleta Ilie şi Vasile Calofir. I-am contactat telefonic pe amândoi, au fost de acord pe loc, iar a doua zi deja plecam la mare să filmăm”, a adăugat Dan Bittman.

“Conjunctura a făcut să ne întâlnim la un eveniment unde cântam şi Dan era şi el acolo, iar după o discuţie în care mi-a spus că are o piesă care mi s-ar potrivi, am început uşor, uşor să lucrăm la ea. Dan a venit cu textul şi linia melodică, Cantemir Neacşu cu chitara şi eu cu vocea. Ne am întâlnit într-o zi cu toţii la Dan la lac, ne-am aşezat pe ponton şi acolo s-a petrecut nebunia. Mai mult a durat producţia care este făcută tot de Cantemir”, a spus Monica Odagiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here