Monoir și Alexandra Stan au lansat videoclipul melodiei „Save the night“

După succesul hit-ului internațional „The violin song“, care a fost difuzat în țări precum Polonia, Grecia, Rusia și Turcia, Monoir colaborează cu Alexandra Stan pentru piesa și videoclipul „Save the night“. Muzica și versurile sunt compuse de Monoir (Cristian Tarcea) și Alexandra Stan, iar piesa a fost produsă chiar de artist.

monoir alexandra stan save the night videoclip

„O cunosc pe Alexandra de când aveam 16 ani și mă bucur că, după tot acest timp, am reușit să realizăm prima noastră colaborare. Într-o sesiune de studio, Alexandra mi-a cântat o bucată din strofă și m-a inspirat, încât am spus: «Trebuie să facem piesa asta împreună». A fost de acord, iar de acolo a pornit totul. «Save the night» este un single care s-a lăsat așteptat. Sper să vă placă și să simțiți energia pe care vrem să o împărtășim cu voi”, a spus Monoir.

„Mă bucur de colaborarea cu Monoir, mai ales că amândoi suntem din Constanța și ne-am completat perfect de multe ori în versuri și producție. Pentru clip am mers în Santorini și am avut parte de peisaje absolut superbe, este o destinație minunată“, a adăugat Alexandra Stan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here