Moogly a lansat videoclipul melodiei „Nu trece uşor“

Moogly revine în muzică şi lansează single-ul “Nu trece uşor”, o piesă de dragoste cu un sound fresh, inspirată dintr-o poveste reală.

Moogly - Nu trece usor Single-ul este compus de Moogly, Andrei Daniel Iorga, Adrian Ilie, Mircea Nistor, Sergiu Ene şi este produs în studioul Sună bine, iar videoclipul este regizat de către Mihai Laz Cinematography.

Odată cu lansarea piesei “Nu trece uşor”, Moogly a pregătit şi un show incendiar pentru evenimentele la care va fi prezent, iar alături de el pe scenă vor urca de fiecare dată patru fete, Alyssa, Annda, Eliza, Nicolle.

Prima apariţie pe sticlă a lui Moogly a avut loc datorită colaborării cu Lili Sandu în piesa “Lee Lee”, un adevărat succes în 2009. “În perioada aceea am înţeles cu adevărat că acesta este rolul pe care îl joc eu în acest univers. E uimitor ce simţi când o mulţime de oameni îţi strigă numele şi te recunosc pe stradă, fapt care mi-a dat încredere în forţele proprii. Atunci am avut certitudinea că eu trebuie să cânt, să devin un artist în adevăratul sens al cuvântului”, declară Moogly.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here