Morandi a lansat, alături de DJ Antoine, melodia „Children of the night“

Colaborarea dintre Morandi și DJ Antoine a rezultat într-o piesă puternică atât ca sound, cât și ca mesaj. „Children of the night“ este genul de piesă  care vorbește despre puterea de a rămâne mereu copil, chiar dacă trecerea timpului te maturizează.

morandi melodia children of the night

Timpul este o unitate abstractă, pe care nu o poți vedea, nu o poți atinge sau simți și de a cărui trecere câteodată uităm. Copilul de odinioară este dintr-o dată adult, iar adultul are mai multe chei: cheia de la mașină, cheia de la birou sau de la casă. Deschide multe uși, la propriu și la figurat, însă uită de cele mai multe ori să o deschidă pe cea către suflet, către copilărie. Aceasta este povestea piesei „Children of the night“: una simplă, dar intensă.

„Muzica este singura care reușește să unească oameni din puncte îndepărtate ale lumii, atât de diferiți, și totuși la fel, prin idealuri și dorințe. Cred că muzica are puterea să vindece orice: sentimente, boli, suflete și atitudini”, a spus Randi.

“Această piesă este foarte aproape de sufletul nostru din două puncte de vedere: pe de-o parte datorită mesajului social pe care vrem să-l transmitem, iar pe de altă parte datorită colaborarii cu DJ Antoine, un nume cu greutate în lumea muzicii, cu care a fost o adevarătă plăcere să lucrăm”, a adăugat Marius Moga.

Melodia „Children of the night“ va fi inclusă atât pe cel de-al patrulea album al trupei Morandi, cât și pe albumul „Sky is the limit“, semnat DJ Antoine.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here