Morandi a lansat, alături de Inna, un lyric video pentru piesa „Summer in December“

Randi revine, alături de Marius Moga, sub numele de Morandi şi lansează „Summer in December“, o colaborare cu Inna.

morandi inna lyric video summer in december

Versurile melodiei „Summer in December“ au fost scrise de Randi, în timp ce de linia melodică s-au ocupat Randi şi Marius Moga, piesa fiind produsă în studiourile Famous Production.

Piesa este lansată alături de un lyric video realizat de Bogdan Daragiu, urmând ca videoclipul oficial să fie lansat tot în luna decembrie. Acesta a fost filmat deja la Castel Film, Inna şi Randi având alături de ei doi actori talentaţi, Silviu Mircescu şi Alexandra Poiană.

„Mă bucură colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau să vă aducem puţină vară în decembrie, aşa cum o spune titlul“, a spus Randi.

„Întotdeauna mi-am dorit să aduc vară în sufletele oamenilor, iar când am ascultat pentru prima dată ideea piesei ‘Summer in December’, am simţit că nu mă mai pot despărţi de ea. Este o mare bucurie să pot colabora cu Morandi, mai ales că ei sunt printre primii artişti români cu care am cântat pe o scenă internaţională“, a completat Inna.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here