Morandi a lansat videoclipul melodiei „Keep you safe“

Morandi revine cu forţe proaspete şi un nou single: „Keep you safe“. Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmează să fie lansat în primăvara anului 2017.

Trupa Morandi

Cu un sound intens, creativ şi cu uşoare note melancolice, „Keep you safe“, compusă în studiourile DeMoga Music şi Famous Production, de Marius Moga şi Andrei Ropcea (Randi), ne oferă o viziune optimistă asupra vieţii.

Piesa ne încurajează să luptăm, să ne ridicăm atunci când cădem, să nu ne lăsăm înfrânţi de greutăţile inerente vieţii şi ne arată că nu suntem singuri niciodată, cineva este întotdeauna alături de noi, să ne încurajeze atunci când ne este greu.

Vocile corului de copii din partea a doua a piesei dau un plus de prospeţime sound-ului şi conferă emoţia şi energia pozitivă pe care le trăiam în perioada cea mai lipsită de griji din viaţa noastră: copilăria.

“Morandi e un proiect de suflet şi orice melodie pe care o scriem are o emoţie aparte. Lucrăm de ceva timp la piesa “Keep You Safe” şi sperăm să vă placă. Suntem perfecţionişti şi ştim că ascultătorii noştri merită o piesă bună! Pregătim mai multe surprize pentru fanii noştri, printre care şi un album, care se lansează în primăvară”, spun cei doi artişti Morandi.

Videoclipul este realizat de SAN, iar protagoniştii sunt doi copii care pornesc într-o călătorie iniţiatică, în care se protejează unul pe celălalt. Pe întreg parcursul călătoriei, ei descoperă bucuriile vieţii în lucruri simple şi ne transmit că lumea este un loc minunat şi safe, mai ales atunci când cineva este lângă noi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here