Mr. Vik a lansat “Disco”, noua piesă din proiectul Friday Raggaeton

mr vik
mr vik

Așa cum v-a obișnuit Mr. Vik, dacă e vineri, este Friday Raggaeton, care vine cu o piesă nouă la pachet. De data aceasta Sprint Music și WeLoveMusic lansează “Disco”, o nouă melodie pe care se poate dansa în orice moment al zilei.

Mr. Vik ne oferă o nouă surpriză, o bijuterie muzicală de început de septembrie, melodia “Disco”, care face parte din proiectul Friday Reggaeton. “Cea mai nouă piesă din proiect se numește “Disco” și numele spune de la sine totul, nu mai trebuie să spun eu nimic. E vorba de discotecă, de dans, de pereo. Asta este o piesă de pereo, așa se numește în Sud-America, adică o piesă de dans, de club. Tot despre femei sexy, despre dans, despre viață bună, vibe-uri fresh de genul acesta. Nimic ieșit din comun din tiparul Friday Reggaeton. Că dacă tot e vineri, să fie cu distracție, nu?”, ne-a mărturisit Mr. Vik, pe numele sau adevărat Vasvary Victor Emanuil.

După cum știți proiectul a debutat pe 30 iulie, anul acesta și prima melodie din proiect s-a numit “Toca Toca” și a fost o colaborare cu Anda Adam. Au urmat apoi piese în fiecare vineri, colaborări cu Alex Mica sau Tamy. Dacă sunteți curioși ce urmează urmăriți cu atenție lansările din fiecare vineri de la Sprint Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here