Mr. VIK a lansat “Morenita”, o nouă piesă din proiectul Friday Reggaeton

mr vik morenita
mr vik morenita

În ultima zi de vineri a lunii octombrie Mr. VIK ne propune o nouă piesă din proiectul Friday Reggaeton, în colaborare cu Sprint Music. De data aceasta este vorba de “Morenita”, o melodie cu un mesaj special, o piesă de dans, pe care trebuie să o asculți pe repeat.

“Este o melodie pe care am făcut-o acum 5-6 ani, textul este făcut de Gabriela Cristina Mirică și în versurile acesteia este vorba de o fată morenita care suferă din dragoste, care o pățește. Și cumva o încurajez că lucrurile se pot întâmplă într-un fel sau altul, pentru că ea a crezut că este iubită dar nu a fost ceva adevărat, a fost doar o iluzie. Vreau să scot în evidență că lucrurile chiar dacă au un sfârșit pot avea apoi și un alt început, găsești în toate un nou scop de a trăi, de a merge mai departe”, ne-a spus Mr. VIK, care în realitate are o căsnicie fericită și o familie foarte frumoasă.

“Eu și Tamy, soția mea, ne-am cunoscut acum opt ani pe facebook, am vorbit o lună la telefon și a fost foarte interesantă discuția și ea ca persoană așa că am venit la București de la Satu Mare și am rămas aici pînă acum. Ea stătea în chirie, însă ne-am mutat într-un apartament și apoi a venit copilul. Ne-am vrut din prima, muzica a fost cea care ne-a unit și am mers mai departe”, ne-a povestit cu emoție în glas solistul și compozitorul Mr. VIK.

Ascultați piesă, urmăriți videoclipul și mergeți pe ringul de dans pentru “Morenita”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here