Mr. Vik a lansat videoclipul piesei „Brasil tropical“

Direct din Brazilia, Mr. Vik aduce beaturile tropicale în single-ul „Brasil tropical“, o nouă piesă cu versuri în limba spaniolă.

mr-vik-brasil-tropical

„Melodia ‘Brasil tropical’ are influenţe din funk-ul brazilian, hip hop-ul lor şi influenţe de mumbathon. Este un mix de viburi pozitive gata să te facă să dansezi până la epuizare“, a spus Mr. Vik.

Pentru videoclip, Mr. Vik a colaborat cu o echipă din Brazilia, de la regizor, echipă de producţie şi până la figuraţia formată din mulţi dansatori foarte cunoscuţi în Brazilia: Marcao, care a câştigat o competiţie împotriva celebrilor Les Twins şi echipa de dansatori WestSide.

„Videoclipul a fost filmat în Sao Paulo. Experienţa a fost plină de energie pozitivă, plină de voie bună! Videoclipul este regizat de Julio Rocha, un foarte cunoscut actor brazilian, cu o experienţă vastă în domeniu. El s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă echipa de filmare, dansatori, locaţii. Clipul a vrut să surprindă partea urbană din Sao Paulo şi partea exotică din Brazilia“, a încheiat Mr. Vik.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here