Nane și Killa Fonic au lansat videoclipul melodiei „Eu şi băieții”

Okapi Sound și Universal Music România prezintă, în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cel mai nou videoclip Nane, realizat pentru piesa „Eu & Băieții”, o colaborare cu Killa Fonic.

Nane si Killa Fonic - Eu si Baietii

Produsă de Foreign Boys și masterizată de Grasu XXL la Okapi Sound Studio, „Eu și băieții” reprezintă primul single cu videoclip de pe mixtape-ul „Lună Plină”, care poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Videoclipul „Eu & Băieții” a fost filmat pe parcursul a două zile, în București, în regia lui Mîndru, regizor care se află la prima colaborare cu Nane:

„Dintre toate clipurile mele, cred că e preferatul de până acum. Andrei Mîndru a avut toată viziunea și trebuie să recunosc că, la un moment dat, atât eu, cât și Killa, ne întrebam ce urmează să filmăm. Andrei a ținut neapărat să scoată din imagine altceva decât ce se află în versurile noastre. Sunt foarte încântat de cum a lucrat toată echipa, de piesa asta în colaborare cu Killa Fonic și abia aștept să vedem reacțiile”, spune Nane despre videoclipul „Eu & Băieții”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here