vineri, iulie 12, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNINicole Cherry a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Pop that“

Nicole Cherry a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Pop that“

Nicole Cherry nu se opreşte în a bate recorduri şi demonstrează, prin hitul lansat la finalul anului 2018, „Dansează amândoi“, că este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Piesa emoţionantă a adunat peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube şi a ajuns în topurile celor mai importante radiouri.

Acum, Nicole Cherry, una dintre cele mai talentate artiste din România, lansează o nouă melodie cu versuri în limba engleză, „Pop that“. Produsă în studiourile HaHaHa Production şi pusă în imagini vii, colorate, de inspiraţie pop-disco, de Alex Ceauşu, piesa „Pop that“ te ademeneşte prin note muzicale care îţi rămân în memorie şi te fac să uiţi de orice grijă. Este piesa care aduce soarele şi zilele călduroase cu petreceri la piscină.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.