Nicole Cherry a lansat videoclipul melodiei „Dansează amândoi“

Nicole Cherry cucereşte internetul cu single-ul “Dansează amândoi”, care în mai puţin de 24 ore ajunge pe locul 2 în YouTube Trending. Videoclipul a adunat peste 500.000 de vizualizări în doar 18 ore, în timp real.

Danseaza Amandoi - Nicole CherryMii de reacţii pozitive atât pe YouTube, cât şi în Social Media, unde Nicole a luat cu asalt toate platformele, iar share-urile şi comentariile pozitive nu au întârziat să apară.

Piesa “Dansează amândoi” este compusă de către Sandor Biro şi Randi, marcând şi prima colaborare a artistei cu studioul Famous Production.

Pentru producţia videoclipului, Nicole a lucrat din nou cu Iura Luncaşu şi a filmat pe parcursul unei nopţi într-un spaţiu neconvenţional, pe o autostradă, la temperaturi scăzute. Finalul videoclipul o aduce pe Nicole într-o ipostază inedită.

Cinci ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoţii nemărginite, sute de mii de cireşe, peste 1.100.000 de followers pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România. Cinci ani de carieră pentru Nicole Cherry înseamnă peste 10 hituri lansate, peste 240.000.000 de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar şi multe alte activităţi demne de un artist de top.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here